Digjitalizimi i sherbimeve online – ADISA, Kavaje

Tek ADISA në Kavajë, ku vijon puna intensive për orientimin dhe trajnimin e qytetarëve të interesuar për të aplikuar online për shërbime të ndryshme përmes platformës e-Albania. Një nismë e mirëpritur nga qindra qytetarë, të cilët nuk do të duhet të shpenzojnë më kohën e tyre të vyer në radhë të gjata pritjeje. Të ndërgjegjshëm për […]

Digjitalizimi i sherbimeve online – QKB

Në Qendrën Kombëtare të Biznesit (QKB) e cila që nga data 1 Janar 2020 ofron 114 shërbime online. Një proces transformimi rrënjësor i ofrimit të shumë shërbimeve në rrugë elektronike, përmes portalit https://e-albania.al, ku çdo qytetar mund të aplikojë pa qenë e nevojshme të paraqitet pranë sporteleve! Shmangim në këtë mënyrë burokracitë, radhët e gjata dhe […]

Digjitalizimi i shërbime Online

Në zyrat e ADISA, ku nëpërmjet portalit e-albania tashmë qytetarët mund të aplikojnë online për 472 shërbime të reja, përpos 150 shërbimeve qendrore dhe vendore të ofruara më parë. Stafi i trajnuar ndjek hap pas hapi çdo problematikë dhe vështirësi të hasur nga qytetarët gjatë procesit të aplikimit. Në muajin qershor do të hyjnë një seri pasuese me […]

Interpelancë me biznesin për fiskalizimin

Interpelancë me biznesin për fiskalizimin, Ministri Shalsi: Fazë e suksesshme me ndryshime të mëdha Ministri i Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, z. Eduard Shalsi, së bashku me Ministren e Financave dhe Ekonomisë, znj. Anila Denaj, Drejtoreshën e Tatimeve znj. Delina Ibrahimi dhe Drejtoreshën e Përgjithshme të Agjencisë Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit, znj. Mirlinda Karçanaj, […]

Open Door Day

“Open Door Day” / Ministri Shalsi: Më shumë vëmendje dhe mbështetje për sektorin e zejtarisë Ministri i Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, z. Eduard Shalsi mori pjesë në eventin “Open Door Day” organizuar nga Dhoma Kombëtare e Zejtarisë. Aktiviteti ishte i fokusuar në tre çështje kryesore: punësimin, kualifikimin profesional në fushën e zejtarisë, si edhe […]

Takim me përfaqësues të Statkraft

Përfaqësues të “Statkraft”, interes për të zgjeruar aktivitetin në Shqipëri   Ministri i Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, z. Eduard Shalsi u takua me përfaqësues të lartë të “Statkraft”, të cilët gjenden në Shqipëri për të ndjekur investimin prej 600 milionë euro që po bëjnë në Luginën e Devollit për HEC-et e Banjës, Gramshit dhe Moglicës. […]

Konferenca Ndërkombëtare e Biznesit në Gjeorgji

Konferenca Ndërkombëtare e Biznesit në Gjeorgji/ Ministri Shalsi, prioritet krijimi i një mjedisi sa më të favorshëm për biznesin Ministri i Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, z. Eduard Shalsi mori pjesë në konferencën ndërkombëtare të biznesit me temë “Krijimi i një mjedisi të qëndrueshëm për biznesin në Evropën Lindore dhe Azinë Qendrore”, mbajtur në Tbilisi […]

Inspektimi online Korçë

Prezantohet inspektimi online në Korçë / Shalsi: Një sistem efikas, efiçent dhe modern  Ministri i Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, z. Eduard Shalsi ishte i pranishëm në prezantimin e sistemit të inspektimit online (e-inspektimi) në qytetin e Korçës. Ministri Shalsi theksoi se kjo praktikë bazohet në dokumente, standarde, check-lista dhe metodologjinë e analizës së rriskut […]

Forumi i Grave Sipermarrese

Ministri Shalsi: Gratë Sipërmarrëse, investim për një shoqëri më të mirë dhe ekonomi më të begatë Ministri i Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, z. Eduard Shalsi ishte i pranishëm në Forumin e Grave Sipërmarrëse të zhvilluar në Tiranë. Zonjat pjesëmarrëse ndanë eksperiencat e tyre prej vitesh në biznes edhe në pozicione drejtuese. “Jam i nderuar […]

Ministri Shalsi merr pjese në Forumin e 22-të Ekonomik në Poloni

Ministri i Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, z. Eduard Shalsi mori pjesë në Forumin e 22-të Ekonomik, mbajtur në Krynica Zdrój të Polonisë me temë “Ekonomia e së ardhmes nga këndvështrimi i shteteve të Evropës Qëndrore dhe Lindore”. Gjatë fjalimit të tij, Ministri Shalsi theksoi se strategjia e BE – së për Rajonin Adriatiko – […]

Sipërmarrja Ime